Home Bohemian Interior Gisteren gestart met de fotocursus van @muk.vl: @capturethatinterior. En ik ben…

Gisteren gestart met de fotocursus van @muk.vl: @capturethatinterior. En ik ben…

10
0

🇳🇱 Gisteren gestart met de fotocursus van @muk.vl: @capturethatinterior. En ik ben niet de enige, want ik heb al meer van dit soort loopfoto’s gespot! De eerste opdracht was namelijk: maak een loopfoto van jezelf 🤭Dus daar is ie dan. Kijk mij eens lopen met mijn bloemen 😄
Fijne avond lieve mensen en een mooie nieuwe week! ღ

🇬🇧 Yesterday I started with a photo course by @muk.vl. And I’m not the only one, because I’ve seen more of these walking person pictures here! The first assignment was: take a walking photo of yourself 🤭 So there it is. Look at me walking around with my flowers 😄
Enjoy your evening dear peeps and have a beautiful new week! ღ

#thenordicbohemian #bohochic #bohohouse #bohemianinterior #boholifestyle #eclecticinterior #houseandhome #homedecor #interieurinspiratie #interiors #interiordecor #interiordesign #interiorstyle #nordicinspiration #rusticmodern #rusticbohodecor #scandiboho #myhome #housebeautifuldecor #livingroominspo #myhyggehome #livingroomstyling #bohemianinterieur #capturethatinterior #binnenkijken #mijnhuis #wonen #hetismij #ikblijfthuis #interieur