🇳🇱 Tadaaaaa: Project Keuken is af!
Van @style4walls mocht ik een muur een nieuwe look geven en dit is het resultaat 🤗 Ik ben er zo blij mee! De keuken is nu wat stoerder en het is precies geworden zoals ik het wilde. Het materiaal is heel fijn om mee te werken en het was in een paar uurtjes gefixt. Ik zal in mijn stories nog wat foto’s plaatsen met een swipe-up naar de variant die hier op de muur zit. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!
Fijne nieuwe week lieve mensen! ღ

🇬🇧 Tadaaaaa: Project Kitchen is finished!
@style4walls offered me material to give this wall a make over and this is the result 🤗 I am so pleased with it! It has turned out exactly the way I wanted. The material is so easy to work with and it was fixed in a few hours. Check my stories to see more of the make over. I would really like to know what you think of it!
Have a great new week dear peeps! ღ

#thenordicbohemian #bohemianhome #bohochicdecor #bohohomestyle #boholiving #eclecticliving #eclecticinteriors #homedecoration #interior123 #interiordecorate #interiorinspo #interiorstyling #nordic #nordicliving #rustic #myhomestyle #rusticboho #vintage #myhyggehome #thenewbohemians #kitchendecor #kitchendetails #instakitchen #keuken #bohokitchen #nordickitchen #brickwall #fauxbrickwall #stenenmuur #windowsill